fbpx
Graag contact opnemen na kantooruren of tijdens het weekend. +32 473 29 51 99

Portretshoot Familie outdoor Taking an image, freezing a moment, reveals how rich reality truly is. Vormselshoot Studio Waregem Photography is a way of feeling, of touching, of loving. Mila_portret_portretfotografie_kolibreeze_waregem_studio

Je volgende portretsessie is binnen handbereik!


Laten we eerlijk zijn, ik weet dat het idee om je gezin voor een portretsessie bijeen te brengen soms overweldigend en stressvol lijkt. Ik kan je bij elke stap helpen, zodat dit een ervaring wordt waar je van zult genieten!

Ik kan niet wachten om jou en je gezin te zien!


Een foto is een geheim over een geheim. Hoe meer hij zegt, hoe minder je weet. (Diane Arbus)

Communie Lentefeest Vormsel Fotoshoot Waregem
Fotograaf zoekt ⭐️ communicant, ⭐️ vormeling, ⭐️ lentefeestvierder!

Heb je al nagedacht over de communiefoto’s van je zoon of dochter? Ik geef je alvast een duwtje in de rug, en help je de stress in verband met het voorzien van de foto’s te voorkomen!

📸 Welke feestvierder heeft zin om eens langs te komen in de studio voor een fotosessie? Of verkies je liever een leuke locatie?

We hebben verschillende pakketten ter beschikking.Verder kan je kiezen uit verschillende bijkomende opties om het feest compleet te maken, zoals kaartjes, foto’s, bedankingen, …

“Bel voor een afspraak : 0473/295199” of mail ons.

We maken er samen een leuke en geslaagde ervaring van!Een foto moet naar gekeken worden, niet over verteld worden. (Elliott Erwitt)


We werken momenteel aan ons portfolio om jullie binnenkort te kunnen verrassen met liefdevolle en adembenemende foto’s. Rome is ook niet op één dag gebouwd. Dus we laten jullie nog even in spanning wachten!

Studiofotografie door KoliBreeze
Ik denk na voor de camera!
Studiofotografie door KoliBreeze


Wie zijn wij?


Kolibreeze is een samensmelting van de creatieve talenten van twee hippe dames, gewapend met een fototoestel.

Ons doel is voornamelijk onze fotografische talenten in de kijker te zetten. Daarnaast kunnen wij ook ontwerpen realiseren voor geboorte-, huwelijks- en communiekaartjes.
Deze creaties kunnen gecombineerd worden met de verschillende fotopaketten, of je kan zelf een volledig pakket laten samenstellen.

Om er achter te komen of wij de dames zijn met wie je in zee wil gaan, stel ik voor dat je nu eens lekker verder kijkt op onze website.
Wij zouden het natuurlijk fantastisch vinden indien onze smaken elkaar kunnen bekoren zodat we jullie kunnen verwennen met onze diensten.

Astrid & Edith Callens
(fotografes & creatievelingen)

Ps. Kom gerust een keertje langs als je meer wil weten. Dat vinden we leuk! Maar maak wel eerst even een afspraak. Oké?


Nieuwtjes