fbpx
Graag contact opnemen na kantooruren of tijdens het weekend. +32 473 29 51 99

Een foto is een geheim over een geheim. Hoe meer hij zegt, hoe minder je weet. (Diane Arbus)


Reserveer nu al uw fotosessie voor 2023!

Fotograaf zoekt ⭐️ communicant, ⭐️ vormeling, ⭐️ lentefeestvierder!

Communie_2023
Heb je al nagedacht over de communiefoto’s van je zoon of dochter? Ik geef je alvast een duwtje in de rug, en help je de stress in verband met het voorzien van de foto’s te voorkomen!

📸 Welke feestvierder heeft zin om eens langs te komen in de studio voor een fotosessie? Of verkies je liever een leuke locatie?

We hebben verschillende pakketten ter beschikking.Verder kan je kiezen uit verschillende bijkomende opties om het feest compleet te maken, zoals kaartjes, foto’s, bedankingen, …

“BEL VOOR EEN AFSPRAAK: 0473/295199” OF MAIL ONS OP INFO@KOLIBREEZE.BE

We maken er samen een leuke en geslaagde ervaring van!Wie zijn wij?


Kolibreeze is een samensmelting van de creatieve talenten van twee hippe dames, gewapend met een fototoestel.

Ons doel is voornamelijk onze fotografische talenten in de kijker te zetten. Daarnaast kunnen wij ook ontwerpen realiseren voor geboorte-, huwelijks- en communiekaartjes.
Deze creaties kunnen gecombineerd worden met de verschillende fotopaketten, of je kan zelf een volledig pakket laten samenstellen.

Om er achter te komen of wij de dames zijn met wie je in zee wil gaan, stel ik voor dat je nu eens lekker verder kijkt op onze website.
Wij zouden het natuurlijk fantastisch vinden indien onze smaken elkaar kunnen bekoren zodat we jullie kunnen verwennen met onze diensten.

Astrid & Edith Callens
(fotografes & creatievelingen)

Ps. Kom gerust een keertje langs als je meer wil weten. Dat vinden we leuk! Maar maak wel eerst even een afspraak. Oké?


Een foto moet naar gekeken worden, niet over verteld worden. (Elliott Erwitt)

Communieshoot bij Essevee


Nieuwtjes...


Hier kan je ons volgen tijdens onze opdrachten en onze experimenten. Regelmatig zullen we onze ervaringen posten zodat jullie ons reilen en zeilen kunnen meevolgen.
Wil je ook genieten van onze creativiteit? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag om een voor jullie een fantastische foto ervaring te creëren met beeldende resultaten.